shoppingdag:)

nu är min första lediga dag denna termin avklarad och man kan andas ut,hade glömt hur skönt det var att sova ut och sedan bara chilla, men så mycket chill blev det inte,utan jag drog mig till västerås (gurkstaden) för att inhandla lite
detta var lite saker som stod på listan

jeans
tjocktröja
t-shirt
skor


men det ända jag hittade var ett par jeans för 700spänn... dom blev inköpta på Jack and Jones så dom är jag nöjda med, förutom att det dom är något stora längst ned men det fixar sig haha men på vägen ut ifrån butiken så går jag förbi en farbror uppskattad i 45års åldern och frågar om jag skulle vilja köpa tidningen situation Stockholm, och som den goda person man är så köpte jag den utav honom, jag kände mig riktigt nöjd med mitt köp efteråt och man såg hur farbrorn bara sken upp av att jag ville köpa den av honom, jag vet nte riktigt hur det ligger till men den hemlöse får oftast ngn krona för att han/hon säljer tidniingen kan vara ngn krona för varje exemplar han eller hon säljer vilketsom så blev han glad och han önskade mig en fortsatt trevlig vecka:D

sedan kom ja hem och övningskörde, jag känner att det går bättre och bättre, mamma skriker bara när det kommer saker ivägen eller när ja gASar fär hasrigt och inte bromsar in när hon tycker det, och det är tyvär allt för ofta hon säger till mig o mden saken haha man är ju fartglad som man är:)

och på önskemål av Mandy så ska ja väl göra migg ett försök till dagens Outfit, med början imorn ;) hahahha



nu blire poker på facebook sedan blire natti natti


Titanic sjunker i närheten av sundsvall



Här har man haft lite sommaruppehåll och tagit det piano, då får man skit av alla vänner/läsare att det är dålig uppdatering.

Då tar man tag i allt igen...

MEN ÅNDÅ, sjunker besöksstatistiken och antalet kommentarer som en gråsten?!?!?!
Den har minst halveras sen i Juni, ocg det tyder på att besökarantalet sjunker lika snabbt som Titanic och statistiken talar för att det var bättre på den tiden sundsvall brann...

Skärpning för i helvete, sprid bloggen till vänner och familj elller så gör jag som alla andra och bloggar"Dagens outfit" för det verkar ju iallafall gå hem hos det svenska folket?


HEJ DÅ!!!


:(


Vad är mitt liv?! När jag tänker på saker som jag har gjort
och allting har passerat fort, har alltid lagt fel kort
Vad är min död?! När jag tänker på min sargade kropp
med gevärspipan i munnen, ensam, ingen sa stopp
Vad är min vardag när jag sliter som fan
tills den dagen kommer då jag inte ens lyfter min hand
Jag sväljer tretton piller, skjuter under hakan bara för att vara säker på att aldrig mera vakna
När tiden runnit ut, när allting bara slutar funka
Då ska jag ta mitt eget liv, i eget blod jag drunknar
Har redan börjat vandringen mot andra sidan säger fan i mig inget slut på detta skiten
Sluta lida, sluta leva, sluta treva, sluta häva massa skit
Sluta leva i en fantasi
Är less på fan det mesta nu som har med er att göra
Vill inte se, vill inte tänka och vill inte höra
Jag vill gå, jag vill vara helt ensam
Respektera mina ord och fatta känslan
Och om du inte varit här så ska du fatta
Att efter denna låt så bryt sönder min platta
Och lyssna aldrig mer för att du inte hajar nått
Hajar nånting om killen som sa stopp
Nu får det vara nog, jag skiter i det här
Jag greppar mitt gevär och trycker av jag svär
Jag sprider blod och massa innehåll på väggarna
Och lämnar kroppen här på golvet för att ruttna
Om några dar så känner grannarna stanken utav mig
Och bryter upp min dörr och se där, så finner dom mig
Halva skallen bortblåst och på bordet en lapp
Dom vecklar upp den och på den så står det Tack
Ett jävla tack till alla fittor som bara sket i mig
Medans dom såg att jag led men dom log åt mig
Tack för allt, Tack till vännerna och mamma
Jag sitter här med mitt gevär emot min panna!

det kommer mera;)

det kommer fler bilder senare om både estland och om hur min sommar har varit;)


Bilder ifrån Estland


jag spöar merilin efter att hon varit kaxig i onödan..


"GÄNGET" + HANNA


sannaklara chillar mitt på torget sittandes :D


Fluff leker i ruinerna till en nedbrunnen kyrka

Filmhelg + prat med himmelsk Gåva

klockan är 18:28 oc hdet är 1dag och 19timmar sedan jag skrev ngt i min blogg, har inte mått så bra dom senaste dagarna, och när jag väl mått bra så har jag haft träning elelr varit på jobbet så har inte haft så mycket tid eller lust att skriva men nu kommer det ett inlägg:

igår då? jag gick upp vid 8 (måste börja vänja mig till skolstarten) och så åkte jag och pappa ut till Lindvallen, även kallad Arenan, alltså måste bara påpeka att gräsmattorna är väldigt snygga och välskötta,det är precis som jag,pappa och englund sa att det är så typiskt att mattorna ska vara som bäst när säsongen snart är slut..men men vad ska man göra åt saken lixom :/ men det som hände den dagen på jobbet, kan kort sammanfattas med , bytte rem på gräsklipparen,fixade dit ett par lister, fikade, och klippte till lite ytor med både gräsklipparen och kantklipparen ;) haha
sedan när jag kom hem så fick jag ont i halsen alltså inte innuti halsen utan utanpå, typ i musklerna,men jag gick och la mig och hoppades det skulle bli bättre:) men det blev det inte men dum som man vgar så åkte man iväg till Avesta och tränade, men eftersom jag har benhinneinflammation och inte får springa så tog jag mig till gymmet och cyklade 2,3mil istället, sedan en varm dusch efter det och sedan var man på väg hem ;) väl hemma så tog vi vägen förbi åkrahallen (ICA) där hyrde jag 2filmer, första filmen var "Role models" en komedi med skådespelare som seann william scott,Han är mest känd som Steve Stifler (Stifmeister) i American Pie-filmerna och skådespelaren  Paul Rudd och efter den filmen blev det actionrullen way of war, riktigt bra film om det kubanska kriget osv...
idag har jag legat i sängen hela dagen, började med att kolla på filmen tjuven alltså nya WALLANDER sen så blev det ngn annan film som jag ej kommer ihåg namnet på, men får inte glömma att igår pratade jag med älskade PJ, livet känns så mkt enklare när man pratar med dig, det är en himmelsk gåva att ja fått lära känna dig och kommit dig så pass nära som jag fått..DU BETYDER <3

nyss så kollade jag på High school musical 3 den var fin, och sorgsen haha :D och snart blir det en film till.. haha bilder kommer senare och ja just det, får inte glömma lägga in estlandsbilderna oxå. om jag glömmer är det bara att påminna mig ;)


xox
piiz

/SP


trött och sliten som skriver ;)

idag har det varit jobb och träning på schemat;) riktig soft dag om man tänker efter, men det är en sliten Emil som ligger i sängen just nu ..:) haha

imorn blir det jobba ännu mer för att sedan träna fys i Avesta


orkar inte skriva så mkt just nu :(


piiz

jobb och tränar klockan haha ;) <3

jadu, vad händer i mitt liv egentligen?
jo igår så jobbade jag på förmiddagen, sedan kom farfar förbi hemma hos oss och tog sig en fika;) efter det så vilade jag ögonen eftersom jag var gudomligt trött efter att ha gått upp tidigt med tanke på jobbet ( kl 09:00) sedan var det bara att packa sina saker för då bar det iväg till hedemora där vi hade hyrt tid med hockeylaget så vi körde på den där timme och kvarten långa ispasset:d sedan bar det iväg hemmåt och tog lite kort till thomas som han skulle ha med i en reklamfilm :) (thomas företag var med och skapade giraffen i "vi hade ialalfall tur med vädret 2" ) så hoppas det blir bra, ska ta fler bilder till honom idag :)


idag då? ja vad händer idag? just nu ligger jag i min säng och lyssnar på pappa som lagar fönstret på våran bil (ngn idiot krossade det förra veckan) jag ska väl snart gå upp, käka lite frulle sedan glida iväg till jobbet, jag ska tydligen klippa gräsmattan och välta mattan samtidigt..

nej men nu ska jag glida upp tror jag :) hahhaha


Piiizz <3

AIK upp i serieledning



AIK besegrade Halmstads BK med 2-1 (2-1) i en blöt tillställning på Örjans Vall. Hemmalaget tog ledningen i den 10:e minuten, men Iván Obolo kvitterade två minuter senare. I slutet av halvleken gjorde Kenny Pavey 2-1 efter utmärkt förarbete av Nils-Eric Johansson och Bojan Djordjic. Den andra halvleken präglades av regn och matchen avbröts i ca 15 minuter. AIK gick i och med segern upp i serieledning.


texten är hämtad på www.aik.se


PB+ PJ

sitter hemma hos sannaklara och dricker te,ska snart kolla på Prison Break... jsg har bara sett säsong 1 och 2 missat säsong 3 och nu sänder dom säsong 4 på 3:an haha snacka om att man missat en jävla massa ..

 PJ vill bara att du ska veta att du betyder mkt för mig oavsett vad som har hänt eller kommer hända :)


pver and out <3

sjuklingen drar till v-ås

ojojojoj... Ber om ursäkt att det inte blivit så mycket bloggande under denna vecka men jag har typ legat sjuk ifrån tisdagskväll till fredags eftermiddag och då är det inte bara någon lätt förkylning vi pratar om utan 40graders feber,ont i hela kroppen och en igensvullen hals, så det blir som Emma sa, mycket film du borde ha kollat på denna vecka;) och det kan ni ge er på..jag vore glad om jag kom ihåg hälften haha men en bra film var "flamman och citronen" (dansk andra världskrigsfilm) sedan filmen ... eller äsch jag gör en lista över dom filmer jag kommer ihåg;)

flamman och citronen
the bourne ultimate
unknown
death race
taxi
taxi2
we are marchall (grymmt bra)

detta var lite filmer jag sett haha men igår så var jag med sannaklara på kvällen,ringde PJ och man blir alltid lika glad när man har pratat med henne haha men jag och sannaklara vi var först ut och gick i regnet sedan chillade vi och löste världsproblmenen med en varsinn kopp med te ;)
idag blir det v-ås med sannaklara, vi ska träffa Crille Elias och Troligtvis Jenny ;)
 
men nu måste jag borsta klart tänderna annars missar jag tåget och då DÖDAR sannaklara mig :(

over and out ;)

SJUK
tyvär ingen lång uppdatering, ligger nämligen sjuk i 39graders feber, EJ ROLIGT men men



Hörs imorn eller på fredag...

ESTLAND<3

nu har jag vart hemma ifrån e'stland i över ett dygn och förkylningen börjarr komma ikapp, ont i halsen och snorigt värre..
här kommer en liten sammanfattning om Resan


åker ifrån Sala på tisdagen, båten avgår ifrån Stockholm runt 18:00, klockan 20:00 blev det middagsbuffè sedan vandrade natten vidare och det som händer på en estlandsbåt stannar på en estlandsbåt haha...men ja gick och la mig runt 5 och gick upp vid halv 8 när det väntades frukostbuffé men efter natten äventyr så var man inte så sugen på ngn mat.. haha

onsdagen började med en 2timmars bussfärd till ngn stad som jag inte kommer ihåg namnet på haha ( ngn hjälp tack) där åt vi på en restaurang, sedan checkade in på vandrar hemmet vi skulle bo på :) resten förblir osagt, då vi traksde igenom ett slummområde och typ åt på ngt halvtaskigt ställe...

torsdagen drog vi till ngt bondeland där vi fick bo i en kyrka uppe på läktaren bredvid orgeln, men efter den natten blev i princip alla småsjuka och marcus blev tammefan värst han hostadde i princip blod resten av resan men mer om det senare..:) på morgonen så sov sannaklara nere på samma läktare som oss efter att först ha sovit i självaste kyrktornet med marcus men sprungit ner för att hon blev omtyckt av fladdermöss och sannaklara heidenborg HATAR fladdermöss hihi

fredagen började emd en bussfärd till pärnu(betona R:et) haha ungefär 1timme,s bussfärd (och jag sov hela vägen, bredvid lasse svedberg) *kyrkoherde i sala* sedan i pärnu, så checkade vi in på ett av dom mysigaste ställerna jag sovit på..det var ett sådan där hus, man kan hyra via internet..
det var 4 väningar och jag bodde högst up och i källaren fanns det jaccuzi och bastu haha riktigt grymt ställe må jag säga..:D

lördagen blev att sitta i buss igen in till tallin där jag hängde emd grabbgänget, och massa skratt och bus ;) ( men det som händer i estland, stannar i estland) men hemresan på båten var Fantastiskt,och diskot slutade 06:00 och efter det blev det efterfest i våran hytt fram till runt 08:00 då det väntades frukost så med andra ord så sov jag inte ett skit, förutom den kvarten då sannaklara väkte mig och jag sluddrade massa i sömnen typ..:) men hemresan med tåg blev perfekt med sömn och donken mat:D haha detta var storyn från början till slut, väldigt kort sammanfattat..:d bilder kommer senare..


Over nad Out Piiiiz 

SIgnerat  / Sp

ESTLAND

nu har man vaknat upp efter ett försök till återhämtning när man kom hem... har ju som sagt varit i estland och det var ritkgit roligt..:D fler detaljer kommer senare ngn dag typ..:)


ha det gott så länge så hörs vi ;)

Estland+ PJ

jaha, då var det enbart timmar kvar till tåget som kommer ta oss till stockholm går, och ifrån stockholm så tar vi den nya båten (producerad 2009) baltic queen till Estland, där vi bland anant ska träffa Merilins Mamma och träffa ngn artist osv..låter ju jätte trevligt, kommer hem nästa söndag, och då kommer jag vara helt slut men det är hockeyträning på eftermiddagen...


en som jag tycker synd om är lilla PJ som ligger hemma och är sjuk just nu, när solen skiner och värmen är tillbaka in i den  svenska sommaren.. hoppas du snart blir frisk söötis <3 sköt om dig nu när jag inte är hemma i sverige..


Over and Out

RSS 2.0