Nästa Station * * * * EJENDALS ARENA* * * *

(skönt med "KAOS-TIFO" före matchen)

JA.. då var det dax igen, årets allsvenska inom hockeyn är igång och första hållplats/station för Leksand var gurkstaden Västerås och den bokstavligt talat invarderades av leksingar både från Norr och Söder..
matchen skulle börja klockan 19:00, värmningen började 18:20 och redan runt 17:45 började det"ramla" in trogna supportrar på bortastå,matchen drog igång med ett kaostifo och  efter 13:25 i första Perioden så gör Leksand sitt första mål för Säsongen av backen Kenny Källström..matchen fortsatte att gå och ju längre man kom in i matchen ju mer jämnare blev matchen, efter 2 spelade perioder så står det 2-2 och det är rejält taggat i bägge lägrerna, både på läktarn och på Isen, mkt fula tacklingar och efterslängingar som tyvär domare Mikael Lundkvist missade men som en kollega till honom så får jag väl säga att som hockeydomare är det inte lätt at tse allt, men idag var det tammefan på gränsen till överfall som han missade, oc hfår man bara inte missa, micke sätter ju förfan ribban för hela säsongen nu oc hdet är inte acceptabelt det vissa vikspelare gjorde idag jag säger inte att leksand var små änglar på isen men fan skärpning får det fan bli..

ojj ojj

blev lite het där men nu åter till tredje perioden oc hden sista och avgörande perioden om inte en eventuell förlängning skulle ske,perioden blev allt jämnare ju kortare tid det blev kvar(smart tanke av undertecknad är) men i samma ögonblivk som alla hade hoppas på en förlägning så gör Leksand 2-3 med enbart, tiden 1:18 kvar då kan underteckad lova er som inte var där och er som var där att då var det tammefan riktigt röjj i klassen alla skrek,grät(glädjetårar) och sjöng,"VI KOMMER IFRÅN DALARNA;KOMMER IFRÅN DALARNA, OCH DANSAR DALADANS, DALADANS DALADANS DALADANS.....FÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI KOMMER IFRÅN...osv..
sedan fortsattedet så till 5-10 minuter efter matchen då alla började dra sig hemmåt.. men en riktigt grym match för att vara en premiärmatch i lilla skitiga, fjuttiga,snåla,äckliga,sunkiga Rocklundahallen (ABB-NORD /SYD) (kommer inte ihåg vilken som är vilken) men för att ge betyg så får den 4av5 möjliga SP

SP   SP   SP    SP   sp

lite siffror ifrån matchen (matchstatistik)
Slutresultat
2-3 (0-1, 2-1, 0-1)
Skottstatistik 31-27 (9-12, 10-10, 12-5)
Utvisningsminuter 10-14 (2-4, 4-0, 4-10)
Publiksiffran 5 252

HÄR KOMMER LITE BILDER IFRÅN MATCHEN, EJ JAG SOM ÄR FOTOGRAF, MEN BILDERNA ÄR IFRÅN AFTONBLADET/SPORTBLADET OCH VIK.SE

detta var allt ifrån SIGNERAT / SALAPOJKEN (SP)