SM-GULD " 2LAX9 "

                                  

vet att detta inlägg kommer lagom ett dygn efter när det hände, men tvungen att ta tid att smälta det som hände.. ni som inte har förstått det så vann AIK SM-GULDET i fotboll igår (1 november, 2009) dom mötte IFK sista omgången, IFK var tvingade att vinna emot aik för att vinna guldet medans det räkte med att ta poäng för aik för att säkra guldet..IFK (gbg) tog ledningen med 1-0 i 38e minuten, då svettades man lite hemma men ganska sent in i den andra så gör AIk sin efterlängtade kvittering..då hade helt plötsligt matchen vänt och AIk började få ordning på sitt spel :) passningarna satt rätt, löpningarna var perfekta och flavio hetsade fansen med sköna målgester...i 83:e match minuten får tjerna äntligen göra mål.. killen har inte gjort mål på 3 säsonger och får nu äntligen göra ett, och inte vilket som hellst, utan det absolut avgörande som betydde SM-GULD till AIK...



mäktigt lär jag säga bara ;) och idag 19:00 så var det "BLACK CELEBRATION" på råsunda..det innebar att man firade dom svenska mästarna..man släckte ner hela råsunda och inför 12,000 (tolvtusen) så fick spelarna gå in en efter en och få varsin hyllning och inte nog med det..

tänk dig ett bäcksvart råsunda... du ska precis kliva in inför 12000personer då plötsligt norra stå drar igång ett 30tal bengaliska eldar som lyser upp arenan.. det om något är MÄKTIGT och MÄSTARKLASS..

tack för mig.. några bidler får avsluta detta ljuvliga kapitel




det sjuka är att martin matumba gadde in denna tatuering 2dagar innan guldet blev säkrat för AIK..
DET ÄR KÄRLEK

martin har rånat era kiosker
har har hotat er med kvin (HUGGA KNIV)
han har meckat upp en fet
han har brutit sina ben

ååååå så rullar showen vidare igen.. :)


 

TOBBES FARSA HAR INGA PENGAR...

TOBBES FARSA HAR INGA PENGAR

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

AIK AIK AIK AIK AIK!!!

2009-11-04 @ 00:01:58
Postat av: Jen Pen

Se solen stiga över Råsunda......

VI E AIK!!!!!!

Det var så man blev tårögd När man såg klacken i måndags.

2009-11-05 @ 12:36:38
URL: http://www.metrobloggen.se/jenwiththepen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0